Tretji dan: Obisk delovnih mest

Tudi danes smo se prebudili v deževno jutro, pa čeprav smo dobili pred odhodom informacije, da v Valenciji nikoli ne dežuje. Danes je bil za nekatere prvi delovni dan, ki je bil namenjen predstavitvi delovnih mest.
Luka in Tatjana sta se z optimizmom podala proti ValGeneticsu, skupaj s skupino romunskih in poljskih dijakov. Ob devetih še nista vedela, da bosta prišla v ValGenetics šele ob pol dveh, po prehojenih 13 km. Na poti sta namreč spoznala tudi vsa delovna mesta Romunov in Poljakov. Luka je bil nad predstavitvijo nadvse navdušen in komaj čaka jutrišnji dan.
Ostali smo med tem obiskali centralno tržnico, ki ima bogat izbor sadja, zelenjave, mesnih in mlečnih izdelkov.
Brina in Lea sta imeli predstavitev šele ob trinajstih v Farmacii Viguer. Ugotovili sta, da bo delo, ki ga bosta opravljali, zanimivo in dinamično.
Ostali fantje so zaenkrat še prosti, ker so na njihovih delovnih mestih drugi študentje, z delom bodo začeli v četrtek in delali osem ur.
Popoldne smo preživeli v Botaničnem vrtu, kjer smo uživali med različnimi vrstami rastlin. Na poti proti hostlu smo raziskali tisti del mestnega jedra, ki ga še nismo videli.
Veselimo se jutrišnjega dne, saj bomo prvič preizkusili svoje znanje.


Buenas Noches.Komentarji